Lærere på Sorø Musiske Skole

Klik på en person for at læse mere om vedkommende.

Teater

Annette Hammers Ludvigsen

Skuespiller fra Skandinavisk Teaterskole (1996)
Master i drama- og teaterpædagogik (2010)
Uddannet folkeskolelærer (2016)

Siden starten af 80’erne har jeg været rundt i et vekslende landskab af teater: Jeg har læst Teatervidenskab, været filmstatist, deltaget i diverse kurser (fx stemmeteknik, mime, gadeteater, fysisk teater), og været skuespiller ved bl.a. et turnéteater. Jeg har brugt min stemme og min skrift som studievært og tekstforfatter på lokalradioer, og “backstage” har jeg instrueret både børn og voksne, været instruktørassistent på teatret Kaleidoskop og skrevet teatermanuskripter. Jeg har siden slutningen af 90’erne fokuseret på at undervise primært børn og unge, især på Sorø Musiske Skole, hvor jeg har været ansat som teaterlærer siden 1999.

I teater er der intet facit, ingen endegyldig sandhed … til gengæld er der millioner af magiske øjeblikke. I teater kan du både udforske din egen identitet og noget, du ikke er. Teater er en øvelse i at tænke i billeder, og det er en opdagelsesrejse, hvor du både ser ind i dig selv og væk fra dig selv, med hele verden omkring dig som inspirationskilde. At arbejde med teater er at arbejde med at give sig selv et (nyt) udtryk og med at fremvise det, så det kan give mening for andre mennesker. At arbejde med teater er at dele sig selv med andre, både medspillere og publikum.

Telefon:60 81 03 13

Email:anhl@soroe.dk

Spirehold og musikalsk værksted, blokfløjte

Eva Varming Sørensen

Jeg lægger vægt på at hver time er positiv og livsgivende og lærerig. Til undervisningen spiller vi på mange forskellige instrumenter, f.eks. trommer, bas, el klaver og xylofoner og synger i mikrofon.

Vi leger det musikalske indtryk ind gennem leg og bevægelse og vi bruger ”magiske” noder. Og så skriver vi tit vores sange selv.

Telefon:20 16 82 26

Email:evso@soroe.dk

Violin, bratch, SMS-orkester, Sorøstrygerne, OrkesterMester

Paulina Storbacka

Email:past@soroe.dk

Telefon:52 72 66 47

Skolesekretær

Lene Andersen

Telefon:57 87 64 70

Email:lea@soroe.dk

Tværfløjte ORkestermester

Maja Blenner

Jeg er solistuddannet fra Det Fynske Musikkonservatorium , hvor jeg har studeret hos Henrik Svitzer og Rune Most. Sideløbende med mine studier i Odense, har jeg også studeret hos solofløjtenist Vincent Lucas i Paris. Jeg er født og opvokset i Sønderjylland men mine studier førte mig til Fyn, hvor jeg nu er bosiddende i Odense med min familie.

Jeg underviser elever på niveauer fra helt nybegynder til elever på MGK niveau. Jeg holder meget af at undervise børn og unge og tager udgangspunkt i hver enkelt elev.  Jeg vægter disciplin og engagement højt, men der er altid plads til sjov. I mine timer er sammenspil lige så vigtig som soloundervisning. Det er vigtigt for mig, at mine elever også opbygger sociale relationer igennem deres spil.

Ved siden af min undervisning spiller jeg som freelancemusiker. Bl.a. i kirker rundt i Danmark og som trio med Vincent Lucas og Berit Juul Rasmussen.

Telefon:26852678

Email:mabl@soroe.dk

Kulturkoordinator & baslærer. Kontra- & el-bas. OrkesterMester

Nikolaj Wolf

Jeg har spillet koncerter og undervist siden 1991 og er uddannet på Rytmisk Musikkonservatorium i 2004. Når jeg ikke underviser, spiller jeg koncerter og skriver musik og arbejder i lydstudie. Jeg har spillet med kendte og ukendte i Danmark og udlandet, bl.a. Donovan, Jokeren, Jonathan Byrd. Jeg har udgivet 2 plader i eget navn i Danmark og Japan og skrevet musik til teater og film, udover dem jeg har spillet med på…

Jeg lægger stor vægt på at det skal være sjovt og at vi skal lege samt på kreativiteten og på at instrumentet lyder godt – og især på at lære at lytte,  til de andre man spiller med til instrumenternes klangen og til det hele.

Telefon:57 87 64 71

Mobiltelefon:26 18 61 69

Email:niwo@soroe.dk

Akustisk og el-guitar, ukulele, sammenspil, MusikMester

vakant

Her lærer du hvordan man spiller på en guitar, om musik, teori, skalaer, akkorder, rytmer og om hvordan man spiller sammen med andre.
Du skal bl.a. lære at sidde/stå med guitaren, stemme guitaren, lære om toner, akkorder og rytmer så du kan spille alle dine yndlingssange og lave egne sange.

Telefon:

Email:

Sang, klaver, kor

Solvor Østvang

Jeg er født og opvokset i Norge, bosat i Danmark fra 1985, siden da har jeg undervist børn, unge og voksne i musik, og har nydt at få lærerige erfaringer igennem mødet med en masse musikglade mennesker. I mit pædagogiske arbejde er det vigtigt for mig at opbygge gode tekniske grundfunktioner hos eleven, her synges og spilles der musik i mange genrer.

Jeg er uddannet operasanger fra operaakademierne i Stockholm og Oslo og på Musikkonservatoriet i Trondheim. På Kgl. Danske Musikkonservatorium er jeg uddannet i pædagogik, stemmeteori og analyse. Jeg har sunget en række forestillinger og koncerter indenfor, opera, operette, romance og liedrepertoiret og givet kurser i forskellige sammenhæng.

Mine hobbyer er natur og foto. Mit pædagogiske arbejde har en central plads i mit liv og jeg ser min opgave som at tage godt vare på den enkelte elevs musikglæde og stimulere til læring.

Jeg er optaget af musikkens væsen, der altid er den største glæde når den opstår inde i en selv og når man kan dele denne følelse med andre.

Telefon:53 54 53 72

Email:solo@soroe.dk

AniLab, Animationslinjen

Søren Skovgaard Jakobsen

Jeg holder meget af laboratoriestemningen i Ani-lab, hvor vi undersøger og arbejder med mange forskellige teknikker.
Samtidig hygger vi os og ser en masse animationsfilm.

Ved siden af undervisningen på Sorø Musiske Skole driver jeg firmaet Animationskonsulenten, hvor jeg laver animationer og illustrationer til virksomheder.

Tidligere har jeg tegnet på flere store danske og udenlandske tegnefilmproduktioner.
Derudover har jeg i flere år arbejdet på uddannelsen Digital Media som underviser i 3D animation.

Telefon:25 75 53 78

Email:ssja@soroe.dk

Kunst

Tina Elf

Telefon:22 32 08 50

Email:telf@soroe.dk

Cello, kammergruppe, SMS-orkester orkestermester

Tittit van der Pals

Jeg er fra Göteborg og har spillet cello, siden jeg var ti. Jeg startede på den kommunale musikskole i Kundsbacka udenfor Göteborg og fortsatte på musikgymnasium og folkhögskola i Sverige. I 1997 flyttede jeg til Danmark da jeg blev optaget på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium. Solistklasse har jeg studeret på Royal Northern College of Music og Royal Scottish Academy of Music and Drama. Og jeg har deltaget i internationale masterklasser hos bl. a. Raolph Kirschbaum, Peter Wispelwey, Arto Noras, Micha Strauss, Torleif Thedéen, Erling Blöndal Bengtsson og Marti Roussi.

Jeg holder meget af at undervise og arbejde med børn. Som underviser synes jeg, det er vigtigt, at en solid og naturlig grundteknik opbygges hånd i hånd med glæden at udtrykke sig musikalsk, og at min undervisning bygger på lige dele leg og koncentration.

Telefon:28 42 93 77

Email:tipa@soroe.dk

Trommer, Sammenspil

Vincent Breum

Telefon:28 11 15 77

Email:vibr@soroe.dk

Slagtøj, obo, Beating the Virus

Claus Rothe

Jeg er fra København og har gået på sangskole og mødte musikkens enorme kraft i Københavns Drengekor. Trommer, slagtøj og obo har jeg spillet siden jeg var 14 år og har uddannet mig hos private lærere og på konservatorier i København, Cairo og masterclasses i London. Jeg har taget en 3-årig uddannelse som rytmikpædagog i FRMO og har undervist siden 1991.

Marimba, trommesæt, darbouka, obo, congas, klaver – alle instrumenter elsker jeg at spille og lære børn og unge at spille på. Jeg prøver altid på at gøre musikundervisningen sjov, inspirerende og lærerig. Uden glæde og gode oplevelser kommer man ingen vegne uanset om mine elever er 8 år eller 25 år.

Klaver

Terese Lisoux

Email:tmkal@soroe.dk

Tlf:29 73 55 72

Leder

Flemming Lund

Email:flund@soroe.dk

Tlf:57 87 64 72

Mobil:30 68 14 71

PR & Kommunikation

David Nejrup

Email:dndjh@soroe.dk

Telefon:31 15 45 07

Saxofon, klarinet, Blæs & Beat, OrkesterMester

Thomas Hass

26 20 10 75:thasc@soroe.dk

Trommer, sammenspil Musikmester

Søren Jensen

:kontakt@kadaboum.dk

tlf:22 77 34 16

Violin (onsdag)

Lisa Zhou

Tlf:91 47 82 99

Email:lisa_k_zhou@yahoo.de

Trompet, sammenspil, OrkesterMester

Vakant

© 2019 Sorø Musiske Skole. All Rights Reserved.