Musiklinjens opbygning

og hvad du får i dit medlemskab.

Læs mere om Det lille medlemskab, Spirehold, Musikalsk Værksted,  og instrumental- og sangundervisning  under rullegardinet MUSIK

Det lille medlemsskab
For de allermindste er der Spireholdene: Rytmefrøene fra 2-4 år, med en forælder der deltager og Rytmespirerne fra 4-6 år. Undervisningen foregår på den nærmeste  skole.
Rytmefrø: 15 ugers undervisning, kr. 650,-. Opstart i august og januar.
Spirehold: sæsonlængde 36 uger. Et medlemskab koster kr. 118,- pr. måned – opkræves i 3 rate a kr. 433,-.

Næste skridt er Musikalsk værksted for elever i 0.– 3. klasse, det foregår på elevernes hjemskole. Vi arbejder med grundlæggende færdigheder og instrumenter som trommer, bas, klaver og sang inddrages i undervisningen. I løbet af sæsonen får eleverne mulighed for at prøve kræfter med et instrument.
Sæsonlængde 36 uger
Et medlemskab koster kr. 200,- pr. måned – opkræves i 3 rater a kr. 733,-

Instrumental-/sangundervisning begynder i Basisskolen, hvor der i de første år typisk er holdundervisning,  2-3 elever sammen. Man kommer også med i musikklasse,  hvor der undervises i bl.a. rytmik, teori og  hørelære og sammenspil. Overbygningen er næste skridt, her begynder soloundervisningen der varer mellem 20 og 30 min,  -og det er muligt at tilmelde sig et af skolens orkestre.

Vi har en Talentklasse for elever med ekstra fokus på musik. Holdet kræver ikke et særligt talent, til gengæld kræves det, at man er motiveret og har lyst til at bruge meget tid på musikken. Man kan begynde fra man er 12 år, der kan dog også optages yngre elever. Som elev i Talentklassen får man 40 minutters soloundervisning, 1 times almen musik (teori, hørelære/musikhistorie/rytmik/mm.) samt weekendkurser. Alle elever i Talentklassen skal være med i mindst ét af skolens orkestre, og deltage i de projekter vi arrangerer, som f.eks. temakoncerter og forestillinger. Ønsker man at gå i Talentklassen, skal man tale med sin lærer, der indstiller til denne undervisning.

Orkestre, kor, sammenspil og workshops er en del af medlemskabet og for alle elver på overbygningen. Workshops bliver slået op her på sitet.
Se listen over vores orkestre og kor her.
Ønsker du kun at deltage i orkester eller sammenspil koster det kr. 118,- pr. måned – opkræves i 3 rater a kr. 433,-
Kor koster et indmeldelsesgebyr.

Rytmeboksen – et tilbud rettet mod 4. -6. klasses elever.
Holdundervisning hvor sang og instrumenter som trommer, bas, klaver indgår. Der vil ikke være egentlig instrumental-undervisning, men der bliver mulighed for at få en grundlæggende instruktion, og et godt kendskab til musikkens forskellige begreber.  Hvis man er kommet på venteliste til et fag, kan man prøve dette hold, mens man venter på en plads på sit yndlingsinstrument, men man kan naturligvis også melde sig til holdet fra start.

Musiklaboratoriet – Et tilbud til de 14 – 25 årige.
Måske kom man aldrig rigtig i gang med at få lært et instrument, men vil gerne i gang. Måske leger man derhjemme med diverse musikprogrammer, måske laver man sine egne sange. Musiklaboratoriet er tænkt som holdundervisning, i et åbent eksperimenterende miljø, hvor udgangspunktet er det eleverne selv kommer med af ønsker, og hvor komposition, sangskrivning, computer, instrumenter og sang indgår.

Sæsonlængde 36 uger
Et medlemskab koster kr. 227,- pr. måned – opkræves i tre rater a kr. 833,-
Hvis man vil gå til flere fag, købes der et medlemskab for hver af disse.
Se særlige priser for Det Lille Medlemskab.
Det er muligt at søge økonomisk friplads.

Leje af instrument
For begynderelever er der mulighed for at leje et instrument, det koster kr. 55,- pr. måned.