Teaterlinjen er for dig der er vild med at optræde, og som elsker at lege med ”roller” og ”karakterer”. På teaterlinjen arbejder vi med skuespillerens værktøjer; stemmen og kroppen.
Holdstørrelsen kan variere alt efter sammensætning af elever. Du kan tidligst begynde når du går i 4. klasse. En undervisningsgang er 1 time og 45 min., for overbygningen dog 3 timer.

Basisskolen

På basisskolen får du den første indføring i teatrets hemmeligheder. Hvordan skabes en rolle og en figur? Hvordan kan jeg med min krop, stemme, og en enkelt rekvisit skabe en anden person, end den jeg er? Teater er i høj grad et spørgsmål om at kunne samarbejde, og være lydhør over for sine medspillere, derfor er dette noget vi træner hele tiden, både når vi laver teatertræning, og når vi arbejder på en forestilling.

Overbygningen

På overbygningen forventes de basale teaterfærdigheder at være på plads. Her arbejdes der både med en finpudsning af færdigheder, og den enkelte elevs muligheder og styrker afdækkes og understøttes. På overbygningen arbejdes der både på storhold, og i mindre grupper. Undervisningslængden kan derfor veksle henover sæsonen.

Sæsonlængde 36 uger
Et medlemskab koster kr. 227,- pr. måned – opkræves i 3 rater a kr. 833,-

Lærer: Annette Hammers Ludvigsen

Annette 220x296